Zwijndrechtse ondernemers vieren 25-jarig jubileum in Dordts Museum

22 juni 2015 door Hennie van der Zouw

ZWIJNDRECHT / DORDRECHT - Zaterdag 20 juni jl. vierde de Ondernemersvereniging Zwijndrecht het 25-jarig jubileum in het Dordrechts Museum met een feestelijk diner gevolgd door een feestavond.

Ruim 100 Zwijndrechtse ondernemers namen hieraan deel. Onder de aanwezigen waren een aantal ereleden van het eerste uur, An von Mözer, Sjef Schneiders, Ton van Leeuwen en oud-burgemeester Dick Corporaal.  Ook het huidige Zwijndrechtse gemeentebestuur was vertegenwoordigd met burgemeester Dominic Schrijer en wethouder Jolanda de Witte. En ook de voorzitter van de Dordtse Ondernemersvereniging DOV, Anneke Maagdenberg, was aanwezig.

Vooraf aan het diner kregen de gasten een rondleiding door het Dordrechts Museum. Tijdens het diner interviewde Yolanda Silfhout de aanwezige oud OVZ bestuursleden/voorzitters, die ieder een bepaalde periode uit de OVZ historie toelichtten. Hilarisch was het verhaal van An von Mözer, waarbij zij onthulde dat jaren geleden zij en Ton van Leeuwen de toenmalige burgemeester van Zwijndrecht “tot de orde” hebben geroepen, omdat hij nooit bij OVZ-bijeenkomsten aanwezig was.

Na het diner werd er op de muziek van de band De Directie nog een aantal uren swingend op de dansvloer doorgebracht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.