Sv Conventus viert op 3 en 4 juli zijn 10-jarig jubileum

22 juni 2015 door Hennie van der Zouw
Sv Conventus viert op 3 en 4 juli zijn 10-jarig jubileum

ZWIJNDRECHT -Het wedstrijdseizoen is dan misschien voorbij, maar voor sv Conventus staat er nog een belangrijk weekend te wachten. Op vrijdag 3 en zaterdag 4 juli viert de Zwijndrechtse sportvereniging zijn tienjarig jubileum!

Conventus werd tien jaar geleden opgericht als fusie tussen Handbalvereniging Walburg ’75 en Korfbalvereniging Zwijndrecht. Dit ging gepaard met een gloednieuw onderkomen op Sportcomplex Develstein, waarmee de club een centrale ligging in Zwijndrecht kreeg. Tien jaar later is de club in Zwijndrecht uitgegroeid tot een belangrijke speler op sportgebied, waarbij sportieve prestaties, de groeiende jeugd en vooral plezier en gezelligheid centraal staat.

Het jubileumweekend wordt in de avond van vrijdag 3 juli begonnen met een ouder-kind training en verschillende spelletjes in kantine, waarna het weekend om 20:00 uur officieel wordt geopend door wethouder van Sport Jolanda de Witte en Conventus voorzitster Renate du Buisson. De opening wordt gevolgd door de start van het nachttoernooi, waarin van 20:30 tot 5:00 uur hand- en korfbalwedstrijden zullen worden gespeeld.

Zaterdagochtend 11:00 uur worden de activiteiten hervat met overdag kinderactiviteiten en het jaarlijkse koppelschiettoernooi. Voor de jongsten wordt om 17:00 uur het weekend besloten met een kinderdisco, maar voor de ouderen gaat het dan nog wel even door! Om 19:00 uur begint een jubileumreceptie met livemuziek, waar ook oud-leden van Conventus van harte welkom zijn. De receptie zal later in de avond overgaan in een feestavond met swingende muziek, karaoke en een heuse fotobooth!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.