Pascalle Spijkers uit Eindhoven wint True Detective ontknoping in Zwijndrecht

22 juni 2015 door Hennie van der Zouw

ZWIJNDRECHT - 22 juni 2015: zondagmiddag vond in Zwijndrecht de zinderende ontknoping van De Detta Dossiers, een game geïnspireerd door de mateloos populaire HBO-serie True Detective, plaats. Pascalle Spijkers uit Eindhoven vond als een van de 50 deelnemende hulpdetectives het verlossende bewijsmateriaal en plaatste zich daarmee als True Detective. Naast eeuwige roem wint ze een reis naar Californië. Deze Amerikaanse staat vormt het decor voor het nieuwe seizoen van True Detective dat sinds vandaag elke maandag bij HBO Nederland te zien is.

De Detta Dossiers liet Nederlandse serie- en crimeliefhebbers wekenlang tegenstrijdigheden opsporen in een serie fictieve moorddossiers. In opdracht van de mysterieuze detective Viktor Detta reisden voor het laatste, zesde dossier 50 deelnemers af naar Zwijndrecht. In deze Zuid-Hollandse gemeente gingen de finalisten in een nagebouwde crimescene op zoek naar het verlossende bewijsstuk. Enkele uren voor de start van het nieuwe seizoen van True Detective vond Pascalle Spijkers uit Eindhoven het onthullende bewijsstuk en kwalificeerde zich daarmee als winnares van de zoektocht. De Brabantse hulpdetective mag zich opmaken voor een reis naar Californië: het decor voor de tweede serie afleveringen van True Detective.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.