Politie zoekt getuigen van aanrijding auto-fiets

24 juni 2015 door Hennie van der Zouw
Politie zoekt getuigen van aanrijding auto-fiets

ZWIJNDRECHT - Rond 15.40 uur fietste een 12-jarig meisje uit Zwijndrecht de Pietermantunnel uit in de richting van de Burg. Pijl Hogeweg. Op de kruising met de Develsingel stond het meisje even stil, met links naast haar een zwarte personenauto. De bestuurster van deze auto wilde rechtsaf slaan in de richting van de brandweerkazerne.

De bestuurster gebaarde aan het meisje dat ze door kon fietsen en toen deze dat deed, sloeg de automobiliste rechtsaf. De bestuurster raakte de fiets van het meisje en reed door. Het meisje kwam ten val, maar raakte niet gewond en meldde het voorval aan haar moeder. De bestuurster heeft zich niet bij de politie gemeld. 

De politie zoekt getuigen van de aanrijding. Wie het incident heeft zien gebeuren, wordt gevraagd te bellen naar het Basisteam Drechtsteden Buiten van de politie-eenheid Rotterdam viua 0900-8844. De betrokken automobiliste wordt vanzelfsprekend ook gevraagd zich te melden.
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.