Feestelijke opening touroperator CityTijger.com

25 juni 2015 door Hennie van der Zouw

ZWIJNDRECHT - Op woensdag 24 Juni heeft CityTijger.com feestelijk haar diensten onthuld voor publiek in het kanotorenpand aan de stationsweg in Zwijndrecht.  Dordtse ondernemers Mark Leeuwesteijn, Sebastian Verhoef en Michael Janssens hebben hun kennis en expertise gebundeld en zijn een touroperator in citytrips begonnen.

Citytijger.com biedt betaalbare citytrips aan naar bekende steden in Europa. De reizen kunnen telefonisch of via de website worden geboekt.

CityTijger.com is een jong bedrijf met vernieuwende ideeën en kijkt met een verfrissende blik op de reiswereld. Het bedrijf onderscheid zich van de andere touroperators door een persoonlijke service te bieden. Ook gaat er reisleiding mee op elke reis en bieden zei (deels gratis) catering aan in de luxe touringcars.

Meer informatie over het bedrijf en de citytrips vind je op de website www.citytijger.com.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.