Ondernemers schenken bedrijfsauto aan Swinhove Groep

25 juni 2015 door Hennie van der Zouw
Ondernemers schenken bedrijfsauto aan Swinhove Groep

ZWIJNDRECHT -  Dinsdag 23 juni heeft de Swinhove Groep een nieuwe bedrijfsauto feestelijk in gebruik genomen. Het bijzondere hieraan is, dat deze auto bij elkaar is gebracht door lokale en regionale ondernemers.

Zij hebben zich voor een periode van vijf jaar met hun bedrijfslogo verbonden aan deze auto, waardoor deze kon worden aangeschaft. De auto wordt o.a. gebruikt voor kleine verhuizingen, voor de interne post tussen de verschillende locaties, voor de technische dienst en voor het vervoeren van bloed- en urinemonsters.

Bewoner en lid van de cliëntenraad, de heer Leo van Wingerden, doopte de auto en wenste de bestuurders vele veilige kilometers. De Swinhove Groep is trots op haar nieuwe auto en is de deelnemende ondernemers zeer dankbaar.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.