Quality Office maakt kwaliteit meetbaar

26 juni 2015 door Hennie van der Zouw

ZWIJNDRECHT - Zakelijk nieuws uit Dordrecht
Shiraz Office Furniture, gevestigd aan de Toermalijnring 1600 in Dordrecht) richt zich op veiligheid en duurzaamheid in de kantoorwereld. Hieronder volgt een laatste update:

Een keurmerk dat vertrouwen biedt. Het Quality Office- keurmerk voor kantoormeubilair is gebaseerd op de eisen die worden gesteld aan de veiligheid, ergonomie, functionaliteit en flexibiliteit, levensduur en duurzaamheid van kantoormeubilair. QUALITY OFFICE is het enige echte kwaliteitskeurmerk dat uitgebreide informatie geeft over de belangrijkste prestatie aspecten.

Dit keurmerk geeft aan dat het hedendaagse kantoormeubilair voldoet aan de hoogste normen op het gebied van productontwikkeling, materiaalgebruik, recyclebaarheid en productie. Het keurmerk zorgt voor veiligheid en vereenvoudigt en versnelt moeilijke besluitvormingsprocessen. Hiermee is een oriëntatiehulpmiddel gerealiseerd voor het inrichten van een nieuw kantoor of het optimaliseren van een bestaand kantoor. Dit is dan ook het enige keurmerk dat rekening houdt met alle eisen met betrekking tot kantoormeubilair, waardoor duidelijk wordt, wat kwaliteit is en wat niet.

De eisen op de werkvloeren blijven voortdurend veranderen. Niet alleen op het gebied van werkomgeving maar ook op het gebied van kantoormeubilair. Door de komst van internet wordt de markt vrij troebel. Wat is nu echt kwaliteit en op welke producten wordt gewoon een mooi logo geplakt, waarvoor vervolgens wel de hoofdprijs wordt gerekend.

Quality Office schept duidelijkheid en vereenvoudigd de keuze tijdens de keuze voor meubilair. Alle gerenommeerde merken willen dan ook altijd dit kenmerk hebben. Als voorbeeld: Interstuhl, Giroflex en Palmberg zijn grote spelers in de branche. Al deze fabrikanten hebben dit kenmerk en kunnen hierdoor kwaliteit meetbaar maken.

Meer dan 500 bureaustoelen, werktafels, containers, kasten en bestemmingsplan systemen zijn al voorzien van een Quality Office-keurmerk. Doordat deze meubelen gekeurd zijn met het keurmerk onderscheiden zij zich van de andere meubelen.

Niet alleen kantoormeubilair kan een keurmerk ontvangen van Quality Office maar ook dealers en consultants kunnen gekeurd worden voor een keurmerk. De eisen voor een consultant worden ook steeds hoger. Wat nodig is tijdens deze keuring zijn vaardigheden in ergonomie, gezondheid en veilig werken, arbeidsorganisatie, technologie-integratie en kennis van motivatie en communicatie. Voor een professioneel advies zijn dus veel technische vaardigheden nodig die steeds moeten worden aangepast aan de nieuwe eisen en de ontwikkeling van de arbeidsmarkt. Daarom werd Quality Office aangevuld in Juli 2011 met een certificering voor dealers en consultants.

Wilt u uw kantoor opnieuw inrichten? Neem de tijd om uzelf te verdiepen in alle mogelijkheden omtrent kantoormeubilair en zoek hiervoor een lokale dealer.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.