Wijkplatform Noord organiseert speelschouwronde

26 juni 2015 door Hennie van der Zouw

ZWIJNDRECHT - In september gaat het Wijkplatform Noord op pad om de speelplekken in de wijk te schouwen. Zij gaan kijken hoe de speelplekken erbij
liggen, hoe ze worden gebruikt en of ze geschikt zijn voor de leeftijdsgroep van de kinderen uit de buurt. Dit platform wil hierdoor met conclusies en aanbevelingen voor de komende jaren onder de aandacht brengen bij de gemeente Zwijndrecht.

Meedoen?
Wilt u meedoen aan deze speelschouw? U bent van harte welkom! Aanmelden kan via wijkbureau@zwijndrecht.nl onder vermelding van ‘Speelschouw Noord’  U ontvangt na uw aanmelding een bericht waarin wordt aangeven wanneer de schouw plaatsvindt en waar die dag gestart wordt.

De speelschouw duurt ongeveer 90 minuten. Na afloop van de schouw praten is het nog even met elkaar napraten in wijkgebouw Xiejezo.

Bestuursleden gezocht
Het platform heeft dringend nieuwe bestuursleden nodig. Sinds kort hebben ze gelukkig al wel een nieuwe voorzitter. Zij zal zichzelf binnenkort aan u voorstellen. Ze zoeken nog een penningmeester en een secretaris. Dit zijn vrijwillige functies waarbij u zich inzet voor de medebewoners van uw wijk. Naast bovengenoemde functies zoeken zij ook nog iemand die kan notuleren om verslagen te maken van hun vergaderingen. Hiervoor is eventueel een passende vergoeding beschikbaar. Zij vertellen u graag wat het werk bij het platform precies inhoudt. Ziet u een functie in het bestuur niet zitten, maar wilt u zich wel aansluiten bij het wijkplatform. Nieuwe leden zijn altijd welkom! Komt u gerust eens vrijblijvend langs bij een van de vergaderingen om zelf te zien waar zij precies mee bezig zijn. Iedere zes weken komen ze bij elkaar voor een overleg. Behalve in de zomerperiode. Voor informatie neem gerust contact met ons op via wijkbureau@zwijndrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.