Nieuw evenement: 'De Zwijndrechtse Voetbaldagen'

26 juni 2015 door Hennie van der Zouw

ZWIJNDRECHT - Voor de eerste keer in de geschiedenis worden de Zwijndrechtse Voetbaldagen georganiseerd. Een uniek evenement! De Zwijndrechtse Voetbaldagen komen in de plaats van de KNVB voetbaldagen.

De KNVB heeft besloten om deze dagen niet meer te organiseren en voetbalvereniging Groote Lindt heeft door haar grote maatschappelijke betrokkenheid besloten om een vervangend evenement te organiseren voor de jeugd van Zwijndrecht en omliggende plaatsen. Uiteraard kan Groote Lindt dit niet alleen en worden zij daarbij gesteund door het kledingmerk Quick en voetbalschool RVS Soccer Skills.

Wanneer:
De voetbaldagen vinden plaats op 19 en 20 augustus, in de laatste week van de zomervakantie. Getalenteerd of niet, wel of geen lid van een voetbalclub, jongens en meiden, iedereen is welkom bij dit geweldige evenement. De enige voorwaarde is dat iemand geboren is in 2002, 2003, 2004, 2005, 2006 of 2007.

Tijdens dit tweedaagse evenement zullen er in vier dagdelen diverse voetbalactiviteiten plaatsvinden onder leiding van gediplomeerde trainers. Tevens zullen de dagen plaatsvinden volgens het all inclusive concept. Kortom: eten en drinken zijn inbegrepen. Daar wordt voor gezorgd.

Kosten:
De TOTALE kosten bedragen € 70,- voor 2 dagen en naast de verzorgde trainingen, het eten en drinken krijgt iedere deelnemer ook nog eens een volledig professioneel Quick trainingstenue (shirt, short en kousen) alsmede een Quick bal.

Deelnemen:
De inschrijving is reeds geopend en er is plaats voor maximaal 100 aanmeldingen. Er is momenteel nog ruimte maar wacht niet te lang met inschrijven. Dus wanneer je wilt deelnemen dan is het mogelijk om op jezelf in te schrijven via de volgende link:  http://www.grootelindt.nl/index.php/voetbaldagen

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.