O&O-Turnsters in succesie bij SVOD Fame Open

29 juni 2015 door Hennie van der Zouw
O&O-Turnsters in succesie bij SVOD Fame Open

ZWIJNDRECHT - Voorbije weekend heeft de meisjes/damesselectie individueel toestelturnen van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O deelgenomen aan de in Deventer gehouden SVOD Fame Open. Zowel het juniorenteam als het seniorenteam wist beslag te leggen op een gouden medaille. Daarnaast was er in de meerkamp individueel goud voor: Faye Boorsma, Femke Konings en Naomi Visser. Desiree Storm presteerde het om als jeugdturnster bij de junioren brons te bemachtigen.

De zondag stond in het teken van de toestelfinales. De O & O-turnsters hadden zich geplaatst voor n maar liefst 25 toestelfinales. Zij wisten dit om te zetten in zestien podiumplaatsen. De totale oogst kwam uit op acht  gouden, vier zilveren en vier bronzen medailles.

De O & O-afvaardiging bestond uit Caitlin van de Graaf, Deandra de Camps, Marit Kooiman, Jente van der Kruk, Julia Dekkers, Desiree Storm, Esme van Geldrop, Faye Boorsma, Bridget Hogeweg, Naomi Visser, Elyne Bickel, Femke Konings, Aranka Gàl, Xinga Gruis, Renate van ’t Hof, Cynthia Kroon,
Lisanne Thies.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.