Mooie resultaten voor Twirlteam Accelerando in 's Gravenzande

29 juni 2015 door Hennie van der Zouw
Mooie resultaten voor Twirlteam Accelerando in 's Gravenzande

ZWIJNDRECHT - Wat een super laatste wedstrijd hebben twee meiden van Twirlteam Accelerando uit Zwijndrecht achter de boeg. Tamara Klaasse en Ilse Gort deden afgelopen zaterdag met hun vereniging mee aan het concours dat in 's Gravenzande werd georganiseerd.

Zowel Tamara als Ilse behaalden bij het onderdeel I baton een promotie. Voor Ilse was dit de tweede keer in dit jaar waardoor zij verplicht over gaat naar een hogere categorie. De overige leden van Accelerando behaalden ook hele mooie resultaten waaronder het C-team.

Dit team behaalde voor de 3e keer op een rij hun plaatsingspunten voor de nederlands kampioenschappen. Hun deelname aan het NK is dan ook welverdiend. De meiden gaan nu van de zomervakantie genieten waarna zij er weer hard tegenaan zullen gaan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.