Afgelasting: Straatvoetbaltoernooi op 4 juli afgelast wegens verwachte hittegolf

01 juli 2015 door Hennie van der Zouw
Afgelasting: Straatvoetbaltoernooi op 4 juli afgelast wegens verwachte hittegolf

ZWIJNDRECHT - Van de voorzitter van voetbalvereniging Voetbalvereniging Groote Lindt ontvingen we volgend bericht: "Gezien de weersverwachtingen voor de komende dagen en in het bijzonder de verwachting voor a.s. zaterdag heeft de organisatie besloten het straatvoetbaltoernooi NIET door te laten gaan.

Hoe jammer ook, het is niet verantwoord om met de verwachte hoge temperaturen een toernooi te voetballen. Naar een vervangende datum wordt gezocht."
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.