EVV’ers gediplomeerd

03 juli 2015 door Hennie van der Zouw
EVV’ers gediplomeerd

ZWIJNDRECHT -  Bij de Swinhove Groep in Zwijndrecht werd deze week een groep van maar liefst 14 collega’s in het zonnetje gezet. Naast hun drukke baan bij Swinhove en vaak een gezin, zijn deze zorgprofessionals erin geslaagd om het EVV diploma (Eerst verantwoordelijke verzorgende) te behalen.

Een hele prestatie waar de Swinhove Groep heel trots op is, want hiermee wordt gewerkt aan de kwaliteitsverbetering van de zorg. Tijdens een feestelijke bijeenkomst op locatie De Lichtkring kregen de gediplomeerden in aanwezigheid van familie, vrienden en collega’s het diploma uitgereikt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.