Burgemeester Dominic Schrijer bezoekt 55-jarig bruidspaar van der Linden

06 juli 2015 door Hennie van der Zouw
Burgemeester Dominic Schrijer bezoekt 55-jarig bruidspaar van der Linden

ZWIJNDRECHT - Burgemeester Dominic Schrijer heeft maandag 29 juni jl. het bruidspaar van der Linden bezocht die hun  55-jarige huwelijksjubileum vierden.

Zij vierden dit in het bijzijn van familie en vrienden in verpleegtehuis Swinhove, waar de heer van der Linden woont.

Dochter Monique Bijl-van der Linden heeft een boek geschreven over dementie, waar haar vader aan lijdt. 

Als totale verrassing voor het bruidspaar bezocht burgemeester Dominic Schrijer het bruidspaar ter ere van hun vijvenvijftig  jarige huwelijk en nam het 1e exemplaar van het boek  "Dementie Pap, we vergeten allemaal wel eens wat" in ontvangst.

 

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.