SV Conventus pakt groots uit met viering 10-jarig jubileum

06 juli 2015 door Hennie van der Zouw
SV Conventus pakt groots uit met viering 10-jarig jubileum
Er waren veel activiteiten op het complex van sv Conventus, voor jong en oud

ZWIJNDRECHT - SV Conventus heeft afgelopen weekend op grootse wijze het tienjarige jubileum van de club gevierd. In een periode van 32 uur werden er maar liefst 26 uur aan activiteiten georganiseerd, waarbij de club extra steun kreeg van de weergoden en vanwege de hitte zelfs extra wateractiviteiten moest organiseren.

Het jubileumweekend begon vrijdagavond om 18:00 uur met een ouder-kindtraining en spelletjes voor de jeugd, waarna het weekend om 20:00 uur officieel werd geopend door wethouder van Sport Jolanda de Witte. De avond werd vervolgens vervolgd met een hand- en korfbalnachttoernooi, welke tot 5:00 uur in de ochtend zou duren. De volgende ochtend opende de kantine van Conventus alweer om 11:00 uur zijn deuren voor kinderactiviteiten, dat mede mogelijk werd gemaakt door Macau Sports / Vinyl2design, en het traditionele koppelschiettoernooi. Voor de kinderen zou de dag vervolgens worden afgesloten met een kinderdisco.

Na de kinderdisco vervolgde een jubileumreceptie voor leden en oud-leden. Hier kreeg Conventus voorzitster Renate du Buisson verschillende cadeaus overhandigd door sponsoren, buurvereniging CKV Albatros en de scheidsrechtersvereniging die al jaren gebruik maakt van Conventus’ faciliteiten. Hier onthulde de voorzitster bovendien ook nog een verrassing voor alle leden van de club: alle leden krijgen nieuwe, zelf ontworpen trainingspakken. De receptie zou vervolgens overgaan in een sfeervolle feestavond welke pas rond de klok van 2:00 uur af zou worden gesloten.

Conventus bedankt graag alle sponsors en vrijwilligers van het jubileumteam die er voor hebben gezorgd dat het afgelopen weekend een waar feest was, zoals ook het thema van het weekend was.

Foto-credit: Kees Streefkerk / sv Conventus

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.