Burgemeester opent ’t Swinkeltje

09 juli 2015 door Hennie van der Zouw
Burgemeester opent ’t Swinkeltje

ZWIJNDRECHT - Op woensdag 8 juli werd op de Swinhove Groep locatie Swinhove een bijzondere winkel geopend, ’t Swinkeltje. In aanwezigheid van vele bewoners, medewerkers en vrijwilligers verrichtte burgemeester Dominic Schrijer van Zwijndrecht de feestelijke openingshandeling.

Goed doel
’t Swinkeltje is ontstaan op initiatief van een aantal gemotiveerde medewerkers van Swinhove, die vonden dat er een winkeltje moest komen. Een winkeltje, anders dan anders, waarvan de opbrengst zou worden besteed aan de aanschaf van een eigen rolstoelbus. Het bestuur van de Swinhove Groep vond het een heel goed idee en zette het licht op groen voor deze winkel met een goed doel. Ook de stichting ‘Vrienden van Swinhove’ was enthousiast en deed letterlijk een duit in het zakje ten behoeve van de realisatie.

Anders dan anders
’t Swinkeltje is een bijzondere winkel omdat er exclusieve cadeautjes worden verkocht voor betaalbare prijzen van gemiddeld € 5,- á € 7,50. Deze cadeautjes zijn samengesteld uit gekregen producten en goederen van mensen die het goede doel steunen en de Swinhove Groep een warm hart toedragen. Dit zijn o.a. zeepjes, geurtjes en andere zaken voor lichamelijke verzorging, maar ook sieraden, sjaals, fotolijstjes en andere gebruiksartikelen, die leuk zijn om cadeau te geven of om te krijgen.

Vrijwilligers
De producten en artikelen worden door een gemotiveerde groep vrijwilligers creatief en feestelijk ingepakt en daardoor getransformeerd tot exclusieve cadeaus. Ook tijdens de openingstijden (7 dagen per week van 09.30 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.30 uur) runnen deze vrijwilligers de winkel, waardoor 100% van de  opbrengsten naar de rolstoelbus gaan.

Buurtbewoners welkom
’t Swinkeltje is bestemd voor iedereen, ook buurt- en wijkbewoners zijn van harte welkom om een leuk cadeautje te kopen. Er is voor ieder wat wils, dus kom gezellig langs! U steunt het goede doel en komt goed voor de dag met een cadeautje uit de nieuwe cadeauwinkel in de wijk …….. ’t Swinkeltje.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.