Kringloopwinkel op vakantie van 10 juli tot 3 augustus

10 juli 2015 door Hennie van der Zouw
Kringloopwinkel op vakantie van 10 juli tot 3 augustus

ZWIJNDRECHT - Vanmiddag vrijdag 10 juli 2015 sluit de Kringloopwinkel Zwijndrecht voor de vakantie periode. Het meubelmagazijn blijft open van 10.00 tot 15.00 voor afgifte goederen of verkoop van meubels. Vanaf maandag 3 augustus zijn zij weer geopend en is er tot het einde van de maand augustus 50% zomer uitverkoop op kleding, tassen en schoenen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.