Hans van Ardennen nieuwe voorzitter VMO Adviesraad Zwijndrecht

10 juli 2015 door Hennie van der Zouw
Hans van Ardennen nieuwe voorzitter VMO Adviesraad Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT - Op maandag 29 juni jl. nam Johan Kodde, na een periode van ruim 7 jaar voorzitterschap van de Wmo adviesraad in Zwijndrecht, afscheid. Hans van Ardennen heeft het stokje van Johan overgenomen en is de nieuwe voorzitter. Johan Kodde was een gedreven voorzitter. Hij gaf ruimte in de manier waarop de raad is voorgezeten en gaf ook ruimte aan de andere individuele leden. Met grote betrokkenheid is de Wmo adviesraad door Johan Kodde geleid.

De nieuwe voorzitter, Hans van Ardennen, is op voordracht van de Wmo adviesraad op 29 juni jl. door het college benoemd. Hans is accountant van beroep en is ook als vrijwilliger actief in de gemeente Zwijndrecht. Hij is vrijwilliger binnen zijn sportvereniging en heeft eerder zitting gehad in een regionale klankbordgroep Wmo.

Hans van Ardennen is benoemd voor een periode van vier jaar. Taken Wmo-adviesraad De Wmo-adviesraad Zwijndrecht heeft drie taken: het geven van adviezen aan het college van burgemeester en wethouders over het gemeentelijk Wmo-beleid het signaleren van ontwikkelingen en knelpunten bij de uitvoering van de Wmo en tenslotte het op actieve wijze verzamelen van relevante informatie over maatschappelijke ondersteuning.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.