Thuiszorg Curadomi verzorgt 'Zorg op Maat' in de Regio

15 juli 2015 door Hennie van der Zouw
Thuiszorg Curadomi verzorgt 'Zorg op Maat' in de Regio

ZWIJNDRECHT / HENDRIK IDO AMBACHT - De medewerkers van thuiszorg Curadomi in Zwijndrecht vormen een enthousiast klein zelfsturend team in de wijk, waardoor zorgbehoevenden steeds dezelfde zorgverleners zien. Vanuit hun Christelijke missie bieden zij zorg aan iedereen, ongeacht levensovertuiging.

Het werkterrein van Curadomi strekt zich inmiddels uit van Zwijndrecht tot Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk.

Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact met hen opnemen via Team Zwijndrecht: 06.83676614

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.