Tandem voor Calypso

15 juli 2015 door Hennie van der Zouw
Tandem voor Calypso

ZWIJNDRECHT - Op vrijdag 26 juni overhandigde Groeneveld Fietsen aan de Burgemeester Jansenlaan 12 in Zwijndrecht een tandem aan activiteitencentrum Calypso in de Grote Beerstraat. De tandem was een geschenk van de Zakenvrienden van Gemiva, een club betrokken ondernemers in Zuid-Holland die speciale wensen vervult van locaties van de Gemiva-SVG Groep, waar Calypso onderdeel van is. Groeneveld Fietsen leverde de tandem tegen een aantrekkelijke prijs en biedt gunstige onderhoudsafspraken.
 
In Calypso komen mensen met een verstandelijke beperking voor dagbesteding. “Bewegen is een belangrijke activiteit voor mensen met een beperking”, vertelt Lous Eijlander, persoonlijk begeleidster bij Calypso. “Fietsen is dan één van de betere opties. Omdat de meeste cliënten van Calypso niet verkeersveilig zijn is een tandem een uitkomst. Wij bewaken de veiligheid en samen fietsen we. Een tandem stond al een poosje op ons verlanglijstje. Helaas past die niet in ons budget. Dankzij de Zakenvrienden en Groeneveld Fietsen kunnen we met onze cliënten op een sportieve manier bewegen”.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.