Gemeente Zwijndrecht verwelkomt Tegelned, De Penning & Bakker Schilders en Stoer & Sjiek

15 juli 2015 door Hennie van der Zouw
Gemeente Zwijndrecht verwelkomt Tegelned, De Penning & Bakker Schilders en Stoer & Sjiek

ZWIJNDRECHT / HENDRIK IDO AMBACHT -  Drie sterke partners voor een sfeervol interieur hebben zich op het gerenoveerde bedrijventerrein De Geer gevestigd in een vernieuwd pand aan de Zoutverkopersstraat 5.

Op donderdag 16 juli a.s. om 15.30 uur zal wethouder Kreukniet van de Gemeente Zwijndrecht de officiële openingshandeling verrichten.

De Penning & Bakker Schilders, eerder gevestigd aan de Nijverheidsweg 62 in Hendrik Ido Ambacht, heeft voor De Geer als vestigingsplek gekozen vanwege de ruimte van het pand en de centrale ligging van het bedrijventerrein in de Regio.

De eerste verkennende gesprekken voor de vestiging op de Geer zijn van medio 2014 en door de begeleiding van de accountmanager Gerard Keuzenkamp is het vergunningentraject voorspoedig verlopen.

De Gemeente wenst het bedrijf een gezonde toekomst op de Geer.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.