Duurzaam logistiek centrum voor Bring Cargo in Zwijndrecht opgeleverd

16 juli 2015
Duurzaam logistiek centrum voor Bring Cargo in Zwijndrecht opgeleverd

ZWIJNDRECHT - Deze week is het nieuwe logistieke distributiecentrum voor Bring Cargo in Zwijndrecht opgeleverd. Het is een duurzaam gebouw geworden, ontwikkeld en gerealiseerd in een samenwerking tussen Bring Cargo, Adamas Groep, Bessels Architekten, ingenieursbureau Bartels en VDR Bouwgroep.

De ambitie van Bring Cargo was om haar gebouw zo energiezuinig mogelijk te maken en duurzame energiebronnen toe te passen. Dat is gelukt. Zo zijn er onder andere zonnepanelen geplaatst,  hoogwaardige isolatiematerialen gebruikt, wordt het buitenterrein energiearm verlicht en is er gezorgd voor waterbesparende voorzieningen.

Ruime aandacht is besteed aan het comfort en de gezondheid van de werknemers. Veel daglicht op de werkplekken en een minimale CO2-uitstoot voor een gezond binnenklimaat zijn hier voorbeelden van.

Voor Bring Cargo staan gezonde werknemers en de zorg voor het milieu voorop. Daarnaast is het nieuwe logistieke centrum een mooi gebouw geworden, waar het goed toeven is.  De gerealiseerde nieuwbouw sluit naadloos aan op het Finding New Ways concept van Bring: “Elke dag zowel intern als extern kwalitatieve verbeteringen trachten door te voeren."

Bring Cargo aan de Griendwerkersstraat 10 in Zwijndrecht is een internationaal opererend expeditiebedrijf en maakt deel uit van de Noorse Post (Posten Norge). Vanuit Zwijndrecht wordt hoofdzakelijk naar de Scandinavische landen getransporteerd, en daarnaast ook naar andere Europese landen zoals Spanje, Groot-Brittannië, Gibraltar, Griekenland en Turkije.

Bron Transport Online

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.