Geslaagde Feyenoord soccerschool bij ZVV Pelikaan

28 juli 2015 door Hennie van der Zouw
Geslaagde Feyenoord soccerschool bij ZVV Pelikaan

ZWIJNDRECHT - Afgelopen donderdag en vrijdag was de Feyenoord voetbalschool aanwezig bij ZVV Pelikaan. 64 deelnemers, in de leeftijd van 6 tot 14 jaar en uit verschillende delen van het land,  namen deel aan de trainingen op de Feyenoord manier onder leiding van oud voetballer Ben Wijnstekers.

De trainingen werden verzorgd door de Feyenoord Academy, die in 2014 voor de vijfde achtereenvolgende keer is verkozen tot de beste jeugdopleiding van Nederland. Voorafgaand aan de trainingen opende Wijnstekers de twee dagen op het Peli-dome. De deelnemers gingen enthousiast aan de slag met de diverse voetbaltechnieken en partijvormen. Het weer zat geweldig mee zodat alle vormen van trainingen afgewerkt konden worden. Tijdens deze twee voetbaldagen werd door de vrijwilligers van Pelikaan de lunch geserveerd, die goed genuttigd werd.

Tussen de trainingen door werden de voetballers voorzien van diverse drink en fruitmomenten. Aan het einde van dag twee kregen alle deelnemers, die al een geweldig mooi tenue hadden gekregen, nog een certificaat uitgereikt en een mooie Feyenoord bal waarmee ze de geleerde technieken nog eens kunnen oefenen. Na het afsluitende praatje keerde iedereen huiswaarts en zaten de Feyenoord voetbaldagen erop. Pelikaan kan spreken van een geweldig evenement dat zeker voor herhaling vatbaar is.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.