Inspectie en reiniging riolering

28 juli 2015 door Hennie van der Zouw
Inspectie en reiniging riolering

ZWIJNDRECHT - Van 27 juli tot eind augustus wordt de riolering gereinigd en geïnspecteerd in delen van de wijken Walburg en Centrum. Het gaat om het gebied achter de Ringdijk van het Noordpark tot aan de Dordtse brug. Omwonenden kunnen hier enige overlast van ervaren.

De riolering wordt namelijk met een hoge waterdruk gereinigd. Het kan gebeuren dat de binnenriolering wordt leeggezogen of een ogenblik onder druk komt te staan. Dit kan een rioollucht in huis veroorzaken. Dit kunt u eenvoudig verhelpen door alle kranen even te laten lopen (waterslot herstellen). Direct omwonenden worden door de aannemer die het werk uitvoert per brief geïnformeerd.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.