Eigenaar van in Zwijndrecht gevonden sieraden gezocht

29 juli 2015 door Hennie van der Zouw
Eigenaar van in Zwijndrecht gevonden sieraden gezocht

ZWIJNDRECHT / DORDRECHT - De politie zoekt de eigenaren van verschillende sieraden, die mogelijk afkomstig zijn van diefstal. De sieraden zijn onder andere gevonden bij de doorzoeking van een woning van een verdachte van diefstal.

Heeft u een tip over deze zaak? Laat het de politie weten via het tipformulier.

Omschrijving
De verdachte woonde in Zwijndrecht. Er zijn aanwijzingen dat de sieraden mogelijk in Zwijndrecht, Ridderkerk en/of Dordrecht zijn weggenomen, maar ze kunnen ook elders in het land ontvreemd zijn. Mensen die hun eigendom herkennen of meer informatie over de getoonde sieraden hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Vragen
Mensen die hun eigendom herkennen of meer informatie over de getoonde sieraden hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Voor afbeeldingen van de sieraden: klik hier.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.