40 jaar Rechtswinkel in Zwijndrecht

29 juli 2015 door Hennie van der Zouw
40 jaar Rechtswinkel in Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT - De Rechtswinkel Zwijndrecht bestaat dit jaar 40 jaar. Het bestuur van de Rechtswinkel laat dit niet zo maar voorbij gaan en wil dit vieren met de huidige vrijwilligers én de oudvrijwilligers.

Bent u in het verleden vrijwilliger geweest bij de rechtswinkel Zwijndrecht meldt u dan aan via: info@rechtswinkel-zwijndrecht.nl. In de maand november wil de Rechtswinkel een reunie organiseren. De datum wordt later bekend gemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.