Locoburgemeester bezoekt 60 jarig huwelijkspaar Van Welie

05 augustus 2015 door Ad van Herk
Locoburgemeester bezoekt 60 jarig huwelijkspaar Van Welie

ZWIJNDRECHT - Locoburgemeester Aaike Kamsteeg bracht op dinsdag 4 augustus een bezoek aan het diamanten huwelijkspaar van Welie. 

De bruidegom is geboren in Zwijndrecht. De bruid is geboren in Strijen. Het echtpaar heeft drie kinderen en negen kleinkinderen. De heer Van Welie vertelde tijdens het bezoek over het ongeluk tijdens hun fietsvakantie van ca. 10 jaar geleden, waardoor hij zijn linkerbeen heeft verloren. Ondanks en na deze moeilijke periode genieten zij nog steeds van de autovakantie' s die zij samen hebben.
Binnenkort gaan zij ter ere van het 60 jarig huwelijk met familie en vrienden heerlijk genieten van een feestelijke diner in Zwijndrecht. 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.