O&O start met Open Huis

24 augustus 2015 door Hennie van der Zouw
O&O start met Open Huis

ZWIJNDRECHT - De Zwijndrechtse Gymnastiek Vereniging O & O gaat het nieuwe seizoen van start met een “open  huis” gedurende de gehele maand september. Met uitzondering van de selectie-uren zijn alle overige lessen vrij toegankelijk en kan er gratis en zonder verdere verplichtingen aan deze lessen worden deelgenomen.

Het is het O & O-bestuur wederom gelukt voor haar duizend leden een interessant lesrooster samen te stellen. "Voor ieder wat wils" was hierbij het uitgangspunt.

Veel aandacht is ook dit jaar weer geschonken aan het bewegen voor volwassenen.
Het motto “voor elk wat wils” is dan ook zeker van toepassing op het aanbod voor de dames  
Zo’n  tien verschillende (merendeel dansante) bewegingsvormen zijn in haar rooster opgenomen. Onder deskundige leiding  met jarenlange ervaring kunnen de dames tot actie komen met bodygym,  powersteps, jazzdance,   aerobics/BBB,  conditietraining, 55+ aerobics, bodyfit,  en recreatief toestel turnen.

De dames die meerdere keren in de week willen sporten kunnen ook dit seizoen weer gebruik maken van de zogenaamde  “flexcard”. Met deze card kunnen zij tegen een gering bedrag gebruik maken van  ieder ander willekeurig lesuur
Ook het “Samen actief sporten” voor de 55+ dames/heren  blijkt steeds meer aan de behoefte te voldoen en is derhalve weer opgenomen in het program .

Ook de jeugd komt weer voldoende aan zijn trekken  Naast het traditionele gymnastiek/turnen  voor jongens en meisjes is er ruimte gemaakt voor “Gym Extra”,  acrogym, freerunning, springen, ouder/kindgym,  kleutergym, kinderdans, streetjazz, streetdance en ritmische gym  

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.