Bijeenkomst groepsaankoop zonnepanelen voor Zwijndrecht in Hotal Ara

04 maart 2013

ZWIJNDRECHT - Restaurant Kade 100 wegens brand niet beschikbaar.

Bijeenkomst groepsaankoop van zonnepanelen in Zwijndrecht verplaatst naarhotel Ara.
 
De geplande voorlichtingsbijeenkomst op 13 maart 2013 over de groepsaankoop van zonnepanelen in Zwijndrecht is verplaatst van zalencentrum Kade 100 naar hotel Ara, aan de Veerweg 10 in Zwijndrecht. Vanwege de brand die vorige week heeft gewoed in Kade 100 wijkt de organisatie uit naar hotel Ara. Mensen die zich per e-mail hebben aangemeld, krijgen hierover rechtstreeks bericht.
 
Inwoners uit Zwijndrecht hebben ook de mogelijkheid om naar een informatieavond te gaan in een van de andere gemeenten. Stuur in dat geval een e-mail naar: informatieavond@SamenZonneEnergie.nl.
 
Informatieavonden andere gemeenten:
 
Hendrik-Ido-Ambacht, 6 maart 2013, Gemeentehuis, Weteringsingel 1, Hendrik-Ido-Ambacht
Sliedrecht, 11 maart 2013, Gemeentehuis, Industrieweg 11, Sliedrecht
Dordrecht, 14 maart 2013, Duurzaamheidscentrum Weizigt, Van Baerleplantsoen 30, Dordrecht
Papendrecht, 18 maart 2013, Theater De Willem, Van der Palmstraat 4, Papendrecht
Alblasserdam, 25 maart 2013, Cultureel Centrum Landvast, Haven 4, Alblasserdam
 
De bijeenkomsten duren van 19.30 uur tot 21.00 uur. Meer informatie vindt u op www.SamenZonneEnergie.nl.
 
Groepsaankoop zonnepanelen
De gemeente Zwijndrecht organiseert samen met andere gemeenten in de Drechtsteden en in samenwerking met het bedrijf iChoosr een groepsaankoop zonnepanelen voor alle huis- en dakeigenaren in Zuid-Holland.
 
Voordelen
Investeren in zonnepanelen wordt steeds aantrekkelijker en is sterk in opkomst. De prijzen voor energie blijven stijgen. De prijzen van zonnepanelen dalen juist. Met zonnepanelen wordt uw woning energiezuiniger. U bespaart op uw energierekening en uw woning krijgt een beter energielabel. Hiermee stijgt vaak ook de waarde van uw woning. Zonne-energie is milieuvriendelijk en met de zon als onuitputtelijke energiebron draagt u dus ook nog eens bij aan een duurzame wereld.
 
Ongeacht de vele voordelen van zonnepanelen is het ‘uitzoekwerk’ toch vaak een drempel om over te gaan tot aanschaf. Daarom organiseren de gemeenten een groepsaankoop zonnepanelen om bewoners het regelwerk te ontnemen en een scherpe prijs te kunnen bedingen.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.