Diverz neemt deel aan Week van de Alfabetisering

31 augustus 2015 door Hennie van der Zouw
Diverz neemt deel aan Week van de Alfabetisering

ZWIJNDRECHT - De week van 7 september is de landelijke Week van de Alfabetisering. Diverz neemt hieraan actief deel door enkele nieuwe, bestaande en eenmalige activiteiten aan te bieden op het gebied van de Nederlandse taal.

Ze beginnen op maandag met een nieuwe praatgroep NL in wijkcentrum Xiejezo en taalspelletjes bij de vrouweninloop in wijkcentrum KAZ. Dinsdag en woensdag zullen de taalvrijwilligers voorlezen bij de kinderactiviteiten van het kinderwerk van Diverz. Donderdag koppelen we de taalmaatjes aan elkaar zodat ook dit project van start kan gaan.

Ook op donderdag tekent Diverz het convenant met de Bond voor Geletterdheid Drechtsteden. Dit betekent dat de taalactiviteiten van Diverz meer bekendheid binnen de Drechtsteden zullen krijgen en dat Diverz makkelijker mensen door kan verwijzen naar activiteiten van andere bondgenoten. Ook kunnen we elkaar versterken door ideeën en kennis uit te wisselen.

Op vrijdag zullen de taalvrijwilligers bij de vrouweninloop in KAZ en Xiejezo taalspelletjes aanbieden.

Wilt u meer weten over de taalactiviteiten van Diverz? Mail dan naar Linda van der Wal. L.vanderwal@diverz.info

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.