Natuur onder Schooltijd

02 september 2015 door Hennie van der Zouw
Natuur onder Schooltijd

ZWIJNDRECHT - De scholen zijn weer begonnen, niet alleen in de klas en de schoolbank ook buiten in de natuur. De leerlingen van de John F Kennedy school uit Hendrik-Ido-Ambacht hebben de start gemaakt van de vele scholen die nog gaan komen naar ’t Weetpunt en alle andere locaties in deze omgeving.

De kinderen genoten van natuurspeurtocht  er was heel veel te ontdekken. Zelfs de begeleidende ouders genoten van hun kinderen lekker buiten in de natuur.


 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.