Energie en verbondenheid bij de Spiritsingers

02 september 2015 door Hennie van der Zouw
Energie en verbondenheid bij de Spiritsingers

ZWIJNDRECHT / HEERJANSDAM - Interkerkelijk Koor Spiritsingers uit Heerjansdam is een enthousiaste groep mensen met éen gedeelde passie: zingen. Zingen is de meest natuurlijke manier om jezelf te zijn en uit te drukken. Samen zingen schept ontmoeting, verbondenheid en energie.

Tijdens de repetities op dinsdagavond in de Boomgaardkerk in Heerjansdam is deze energie duidelijk voelbaar. Inzingen, bekende nummers doornemen, nieuwe nummers instuderen, nummers extra repeteren voor een optreden, als het maar met zingen te maken heeft.

Om deze passie en verbondenheid te kunnen blijven delen met zoveel mogelijk mensen, zijn nieuwe leden altijd van harte welkom! Dus wilt u ervaren hoe het is om te zingen bij deze enthousiaste groep? Kom dan een keer op dinsdagavond de sfeerproeven tijdens de wekelijkse repetitie.

Meer informatie op www.spiritsingers.nl, of via info@spiritsingers.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.