Wethouder Henk Mirck deelt nog meer natuurkoffertjes uit

03 september 2015 door Hennie van der Zouw
Wethouder Henk Mirck deelt nog meer natuurkoffertjes uit

ZWIJNDRECHT - Woensdagmiddag, 2 september 2015, was het nog een keer zo ver: de uitreiking van enkele Gouden Certificaten en de natuurkoffertjes voor de kinderen die hadden meegedaan aan de aktie: “50 dingen doen in het groen”

Wethouder Henk Mirck had zich nog een keer weten vrij te maken om de natuurkinderen een hart onder de riem te steken. Vorige week was de groep nog groter, maar van de 80 uitgezette boekjes zijn er toch zeker 60 min of meer ingevuld. Sommige helemaal. Een mooi resultaat, waaraan de deelnemers, vaak kinderen met ouders en/of grootouders, met veel plezier aan hebben gewerkt.

Het meeste plezier was uiteraard om er buiten, in de buitenlucht en in de natuur mee bezig te zijn. Jong en oud ontdekten het afgelopen jaar zo dingen die ze anders niet hadden opgemerkt. Wat leuk was: een en ander is ook te horen op de plaatselijke radiozender, de ATOS.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.