Drechtraad op werkbezoek bij vijf bedrijven in de regio

03 september 2015 door Hennie van der Zouw
Drechtraad op werkbezoek bij vijf bedrijven in de regio

ZWIJNDRECHT / DRECHTSTEDEN - De Drechtraadsleden en hun plaatsvervangers, de leden van het Drechtstedenbestuur, de raadsleden en collegeleden van de zes gemeenten én van Hardinxveld-Giessendam maken nader kennis met een vijftal bedrijven en organisaties in de Drechtsteden.

Voorzitter van het Drechtstedenbestuur drs. A.A.M. Brok : "We zien in de praktijk hoe in onze regio bedrijven en organisaties omgaan met thema's als duurzame bedrijfsvoering, economische ontwikkelingen en arbeidsmarkt, technologische innovatie, maar ook met internationalisering en samenwerking met andere bedrijven in de regio."

De Drechtraad gaat op bezoek bij elektrotechnisch installatiebedrijf Verkerk in Zwijndrecht, Multifunctioneel Centrum Maasplein in Alblasserdam, de Duurzaamheidsfabriek en het Onderwijsmuseum in Dordrecht en Koninklijke Boskalis Westminster NV in Papendrecht.

De Drechtraad gaat ieder jaar op werkbezoek, Dit jaar nemen 22 leden van de Drechtraad, 6 plaatsvervangers, 8 leden van het Drechtstedenbestuur, 11 raadsleden en collegeleden van de zes gemeenten en 9 bestuurders uit Hardinxveld-Giessendam deel.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.