SWOZ houdt Nederburgh in beweging

04 september 2015 door Hennie van der Zouw
SWOZ houdt Nederburgh in beweging

ZWIJNDRECHT - Houd dat sportieve gevoel van een vakantieperiode nog eens even vast en meld u aan bij een sport- of bewegingsclubje. Kom kennismaken. Van 14 tot en met 26 september is het mogelijk om gratis sportlessen van de SWOZ bij te wonen. In service en activiteitencentrum de Nederburgh, aan de Duivenvoorde 211, wordt wekelijks op de vrijdagmorgen van 10.00 – 10.45 uur een bewegingsles gegeven à la “Nederland in Beweging”. 

Op prettige muziek, onder leiding van een ervaren docent, is het goed bewegen en iedereen kan hieraan meedoen. Er wordt rekening gehouden met ùw conditie. Kom eens kijken, het verplicht u tot niets! Kosten € 12,00 per maand.

Kijk voor alle gratis lessen die weken op www.swoz.com of mail naar info@swoz.com. Meer informatie: SWOZ, Norderstedtplein 14, Petra War 078 - 6206060.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.