Zoektocht naar verstopte Nijntjes wederom een groot succes

10 september 2015 door Hennie van der Zouw
Zoektocht naar verstopte Nijntjes wederom een groot succes

ZWIJNDRECHT - Een wagen vol geladen vol met…????  Woensdagochtend 9 september kwamen de leidsters van Pit  ( voor heen SKZ), met een wagen vol met peuters om op zoek te gaan naar heel veel Nijntjes die in het park bij ’t Weetpunt  verstopt waren.

Het was een heel leuke ervaring voor deze kleintjes, ze moesten van de Nijntjes, kijken voelen en ruiken. Ook nog madeliefjes plukken en de Nijntjes versieren met takjes en blaadjes.

Na wat limonade en wat lekkers gingen ze weer veilig in de Stint naar scholen.

Opmerking van de redactie: Voor wie niet weet wat een Stint is: Een Stint is een elektrische bolderwagen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.