Danny van der Giessen op RTL5

15 juni 2012
Danny van der Giessen op RTL5

ZWIJNDRECHT - De bekende Zwijndrechtse trainer/coach Danny van der Giessen is aanstaande zondag op televisie te zien. Hij is samen met zijn zoon Latino (zie foto) te gast bij het programma Hour of Power op RTL5 in een speciale vaderdaguitzending.

Het programma is van 08.00 uur tot 9.00 uur en wordt herhaald om 09.00 uur tot 10.00 uur. Het item van Danny en Latino duurt 10 minuten en is om ca. 8.25 uur en 9.25 uur. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.