Sterk spelende korfballers sv Conventus verslaan Sperwers

14 september 2015 door Hennie van der Zouw
Sterk spelende korfballers sv Conventus verslaan Sperwers

ZWIJNDRECHT - Na een moeilijke start van het nieuwe seizoen lijkt het eerste korfbalteam van sv Conventus de ‘klik’ te hebben gevonden. Het team liet zondag erg mooi spel zien dat zich uitbetaalde in veel doelpunten, waardoor tegenstander Sperwers met een ruim verschil kon worden verslagen.

Vooraf was de wedstrijd door coach Peter Jonker bestempeld als één van de lastigere wedstrijden van het seizoen. In het verleden hadden beide teams het elkaar al aardig lastig gemaakt.

Maar Conventus ging zondag uit van zijn eigen kracht, wat resulteerde in prachtige aanvallen. In tegenstelling tot een week eerder werden deze zondag wel afgemaakt, waardoor het doelpuntensaldo steeds verder in het voordeel van Conventus opliep. Hierbij was vooral een glansrol weggelegd voor Niels de Kok, welke de korf maar liefst negen maal doeltreffend wist te raken. Aan het eind van de wedstrijd stond er dan ook een terechte 19 – 11 overwinning op het scorebord.

Scores sv Conventus
Niels de Kok 9x, Jorrit de Bruijn 5x, Walter Slingerland 2x, Priscilla Zijlmans 1x, Denise Coenraads 1x

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.