O & O - Mannen goed van start

21 september 2015 door Hennie van der Zouw
O & O - Mannen goed van start

ZWIJNDRECHT - In de aanloop naar de Wereldkampioenschappen herenturnen vond afgelopen weekend in Heerenveen als meetmoment een interlandtreffen plaats tussen Nederland, België en Italië.

In de nationale ploeg waren de O & O-ers Bart Deurloo, Frank Rijken en Anthony van Assche opgesteld. Samen met Casimir Schmidt (PAX-Hoofddorp), Michel Bletterman, Jeffrey Wammes (beiden Flik-Flak-’s-Hertogenbosch) wisten de Oranjemannen de winst van deze interlandwedstrijd met 347,85 punten voor zich op te eisen. België eindigde met 338,15 punten als tweede, Italië met 330,75 als derde.

Bart Deurloo voerde met 87,80 punten het individuele klassement aan. De debuterende achttienjarige Frank Rijken scoorde verrassend goed op voltige (14,50 pnt.) en brug (14,85 pnt.) en bezette in het totaalklassement met 83,50 punten een negende plaats. Anthony van Assche kwam met 82.05 punten als twaalfde uit de strijd, met als kanttekening hoge scores op ringen (14,90 pnt.) en brug (14,30 pnt.).

De O & O-leden Boudewijn de Vries en Karl Kostka turnden hun testwedstrijd buiten de ploegopstelling. Boudewijn werd vijftiende met 80,00 punten en Karl twintigste met 77,70 punten.

Het volgende meetmoment is de interlandwedstrijd tegen de mannen van Wit-Rusland op 3 oktober a.s. in Hoofddorp.
De Wereldkampioenschappen vinden van 24 oktober t/m 1 november plaats in het Engelse Glasgow met als belangrijkste doel een rechtstreekse plaatsing voor de Olympische Spelen van volgend jaar in Rio de Janeiro – Brazilië.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.