Geen punten voor vlaggenschip korfbalvereniging CKV Albatros

21 september 2015 door Hennie van der Zouw
Geen punten voor vlaggenschip korfbalvereniging CKV Albatros

ZWIJNDRECHT - Het vlaggenschip van de Zwijndrechtse korfbalvereniging CKV Albatros behaalde afgelopen zaterdag niet het benodigde niveau en wist geen punten te pakken tegen WION. De reserves deden wel goede zaken en keerde met twee punten terug naar Zwijndrecht.

Albatros 1 was gewaarschuwd voor de kracht van tegenstander WION, maar de gasten gaven in Rotterdam collectief niet thuis. Geen enkele speler haalde zijn normale niveau en na een 3-0 en 8-3 tussenstand liep Albatros constant achter de feiten aan. In de slotfase kon de ploeg van Steven de Graaf de stand nog een wat beter aanzien geven, maar de afstraffing was bij 20-15 een feit. Het enige lichtpuntje was de rentree van Inez van Herpen die hersteld lijkt van een voetblessure.

Komend weekend zal Albatros in de derby tegen DVS '69 uit een ander vaatje moeten tappen.
Albatros 2 en KCR 3 werden getrakteerd op talloze vrije ballen en strafworpen, maar gelukkig bleef Albatros nu koel in de slotfase. De 9-15 overwinning was dan ook terecht.

Het derde senioren team speelde een spannende wedstrijd tegen Oranje Wit. Na de eerste helft keek Albatros tegen een achterstand aan, maar in de tweede helft wist Albatros weer naast Oranje Wit te komen. Helaas was Oranje Wit in de slotfase net iets zuiverder en werd er met 11-13 verloren.
Albatros A1 kwam tegen staartploeg Vitesse A2 met 2-0 achter, maar had de zaken bij rust al op orde: 5-11. In de tweede helft kon iedereen tot scoren komen en werd lekker aan het doelsaldo gewerkt:  7-22. Ook B1 wist in een zenuwslopende wedstrijd tegen RWA twee punten mee naar huis te nemen, 10-11.

Ook E1 speelde een echte thriller tegen Vriendenschaar en weet met 15-16 te winnen. De grootste uitslag staat deze week op naam van F2, met maar liefst 16-0 werd er gewonnen van GKV.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.