Dubbel feest op kindcentrum De Brug

29 september 2015 door Hennie van der Zouw
Dubbel feest op kindcentrum De Brug

ZWIJNDRECHT - Op maandag 28 september was het dubbel feest op kindcentrum De Brug. Die dag vierde directeur Anneke Goedegebuur-Schaap niet alleen haar 40-jarig jubileum, maar ook haar verjaardag. Kinderen, leden van de medezeggenschapsraad en de ouderraad en andere ouders haalden haar feestelijk binnen met een lied en de onderbouw bood een mooi schilderij aan. Hierop staan wel 100 schapen, want Anneke is een fervent verzamelaar van schapen in allerlei soorten, materialen en maten.

Anneke Goedegebuur-Schaap is een onderwijsvrouw in hart en nieren. Ze begon haar loopbaan als juf op een christelijke kleuterschool die bij een van de voorgangers van PIT kinderopvang & onderwijs hoorde. Daarna leidde ze de kleuterschool, werd intern begeleider en remedial teacher, vervolgens adjunct-directeur en ruim acht jaar geleden directeur van basisschool De Brug. Vanaf dit schooljaar is zij niet alleen directeur onderwijs van De Brug, maar ook van kindcentrum De Kim. “De grootste verandering in die 40 jaar? De veranderingen in de tijd en in de manier van leven van mensen komen vanzelf de school binnen. Vroeger was het relaxter, maar nu is het ook leuk. Ook het onderwijs ontwikkelt voortdurend mee. Dat betekent dat er nu veel meer aandacht is voor de talenten die ieder kind heeft en bij ieder kind anders zijn. Dat vind ik heel positief. Het mooie is dat de kinderen niet echt zijn veranderd in al die jaren.”

Op de foto’s: Anneke Goedegebuur-Schaap van kindcentrum De Brug vierde niet alleen haar 40-jarig jubileum, maar ook haar verjaardag.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.