Romy's Dierenzorg komt bij u aan huis

29 september 2015 door Hennie van der Zouw
Romy's Dierenzorg komt bij u aan huis

ZWIJNDRECHT - De dierenartsassistente bij u aan huis laten komen, dat is wat Romy’s Dierenzorg doet. Romy vertelt er zelf het een en ander over: "Ik ben Romy, gediplomeerd dierenartsassistente/paraveterinair en 100% dierliefhebber. Bij ons thuis was het altijd een beestenboel. Paarden, honden, konijnen, hamsters en vissen maken regelmatig deel uit van ons gezin. Voor mij was de keuze om met dieren te werken daardoor ook snel gemaakt."

"Door internationale ervaringen in dierenartspraktijken kwam ik erachter dat het voor veel mensen lastig is om ‘’even’’ naar de dierenartspraktijk te komen. Een aantal mensen hadden geen rijbewijs of auto en anderen hadden gezien hun leeftijd grote moeite om buiten de deur te komen. Hierdoor worden vaak kleine, maar essentiële handelingen uitgesteld wat nadelig is voor het dierwelzijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan nagels knippen, gebitscontrole, medicatie toedienen en advies. Vaak heeft u in een dierenartspraktijk te maken met stressvolle situaties, wachttijden en soms is het vervoer voor u en uw huisdier lastig."

"Herkent u dit probleem? En wilt u toch de beste zorg voor uw huisdier? Dan komen wij bij u thuis."

Romy's Dierenzorg komt bij u aan huis voor onder andere:

- Paramedische zorg (preventieve-, behandelende- en nazorg)
- Trainingen voor overgewicht, gedrag en puppy's
- Oppasservice voor katten, konijnen en knaagdieren
- Taxiservice naar een dierenartspraktijk
- Freelance paraveterinair

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.