Vrijdag 9 oktober Dag van de Duurzaamheid Maak kans op keukenmachine of e-reader

04 oktober 2015
Vrijdag 9 oktober Dag van de Duurzaamheid Maak kans op keukenmachine of e-reader

ZWIJNDRECHT -  Vrijdag 9 oktober is de Dag van de Duurzaamheid Ook het scheiden van grof afval is duurzaam Want uw afval vormt de basis voor nieuwe producten. Lever daarom uw grof afval in op de milieustraat Noordpolder in Hendrik-Ido-Ambacht.

Als u dat doet tussen zaterdag 3 en vrijdag 9 oktober 2015 maakt u kans op een Jamie Oliver keukenmachine of een Kobo e-reade. Voor meer informatie https://vimeo.com/140900024 of www.indegoeiebak.nl

Bij de receptie op het gemeentehuis, Raadhuisplein 3 Zwijndrecht, en milieustraat zijn actiekaarten verkrijgbaar. Wanneer u uw grof afval samen met de actiekaart tussen zaterdag 3 en vrijdag 9 oktober inlevert op de milieustraat maakt u kans op een Jamie Oliver keukenmachine of een Kobo e-reader. Er komen twee personen in aanmerking voor een prijs.

Op zaterdag 10 oktober reikt wethouder Henk Mirck (duurzaamheid) om 12.00 uur de prijzen uit op de milieustraat in Milieustraat Noordpolder, Crezeepolder 9 in Hendrik-Ido-Ambacht.Meer informatie over deze actie en de voorwaarden vindt u op indegoeiebak.nl.

Afval scheiden. Samen halen we eruit wat erin zit.
Meer dan 70% van het grof afval dat de milieustraat inzamelt, wordt hergebruikt. Zo wordt van een oude plastic tuinstoel weer een plastic speelgoedauto gemaakt en vind je een oude autoband weer terug in het kunstgrasveld op een sportpark.


Openingstijden milieustraat Noordpolder
maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 16.30 uur

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.