F-jeugd sv Conventus viert het kampioenschap

05 oktober 2015 door Hennie van der Zouw
F-jeugd sv Conventus viert het kampioenschap

ZWIJNDRECHT - De jonge Korfballertjes van Conventus’ F-jeugd team hadden zaterdag meer dan genoeg reden om feest te vieren: ze hadden ongeslagen het kampioenschap gewonnen! Tijdens de laatste wedstrijd van het veldseizoen wist het team nipt tegenstander ACKC te verslaan, waarna de bekers en medailles uitgereikt konden worden!
 
In theorie had het team een week eerder al het kampioenschap gepakt, maar met een overwinning in de laatste wedstrijd kon het team zondag het kampioenschap bekrachtigen. Het zou echter geen eenvoudige wedstrijd worden, want al in de eerste tien minuten scoorde ACKC het eerste punt. Conventus reageerde hier echter op door met Evyn de stand weer tot 1 – 1 gelijk te trekken. Vervolgens slaagde de tegenstander er toch weer om met 2 – 1 een voorsprong te nemen, waarna dit keer Kim voor Conventus de gelijkmaker zou scoren.
 
Tot de laatste tien minuten zou er een 2 – 2 stand op het scorebord blijven staan. Mitsz had zich voor de wedstrijd voorgenomen er maar liefst drie te scoren. Dit zou niet lukken, maar met een mooi doelpunt schoot zijn team wel voor het eerst naar een voorsprong en zou er korte tijd later zelfs een 4 – 2 stand van te maken. Een tegendoelpunt bracht de spanning weer opnieuw terug in de wedstrijd, maar gelukkig floot de scheidsrechter op tijd af en kon Conventus F1 zich de ongeslagen kampioen in de F-poule noemen!
 
Na de wedstrijd volgde in de kantine van Conventus een feestje voor de kampioenen, waar de jonge kampioenen met bekertjes en medailles werden gehuldigd.
 
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.