Succesvol weekend voor Celebration uit Zwijndrecht

06 oktober 2015 door Hennie van der Zouw
Succesvol weekend voor Celebration uit Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT - Diverse Podiumplaatsen door celebration uit Zwijndrecht in de twirl behaalt. Zaterdag 3 oktober jl. zijn de solisten van Twirlafdeling van Celebration Zwijndrecht naar een wedstrijd in Elburg geweest. Om half 10 mocht Wendy Schuiling als eerste haar routine laten zien in de categorie Twirling 1 baton Pre-teen Beginner. Zij behaalde een tweede plaats. In de Pre-teen Intermediate werd Alissa de Vries ook tweede in haar categorie.

In de Junior Beginner behaalde Jinke Oostvogel een bronzen medaille en Luna Hermus een gouden medaille.
In de Senior Beginner waren het zilver en het goud voor Kelly Bettonvil en Kelsey Stok.
In de Twirling 2 baton behaalde Jill Roeland in haar categorie een eerste plaats. Eva Helmink behaalde in de Pre-teen Beginner en gouden medaille en Erin Euser mocht de zilveren medaille in ontvangst nemen. Alissa de Vries werd in de Pre-teen Intermediate eerste met haar routine. Kelly Bettonvil werd in de  Senior Beginner eerste.

Met het onderdeel Super-X-Strut behaalde Dianne Kerkhof goud en wist zij de eerste plaatsingspunten voor het NK binnen te slepen. Kelly Bettonvil deed op dit onderdeel voor het eerst mee binnen de Senior Beginner en behaalde een tweede plaats.
Binnen de kids twirl Joëlla Wehrmann Krieger derde met haar show. Samen met Nathalie Kreukniet mocht zij ook voor het eerst hun duo dance twirl laten zien aan de jury. Na het harde trainen werd dit beloond met een eerste plaats. Erin Euser en Amber Wervenbos werden derde met hun duo dance twirl in de
Pre-teen Beginners.

Op het onderdeel Solo Dance twirl werden ook verschillende podiumplaatsen behaald. In de Peewee Beginner behaalde Nathalie Kreukniet een derde plaats. Eva Helmink en Dianne Kerkhof behaalde in de Pre-teen Intermediate een zilveren en gouden medaille. In de Pre-teen Beginner behaalde Wendy Schuiling een derde plaats. In de Senior Beginner behaalde Kelly Bettonvil een eerste plaats en promotie! Ook alle drie de ensembles behaalde alle drie een eerste plaats.

Op het einde van de dag ging iedereen met een tevreden gevoel en een medaille naar huis. Vol goede moed gaan de meiden weer hard verder trainen om de winst vast te kunnen houden en te verbeteren.
Maar ook de drumfanfare van de vereniging was deze zaterdag actief.

In het gebouw Panoord aan het Groot Karreveld werd voor de tweede keer door de vereniging een muziek play-in georganiseerd waar diverse verenigingen en muzikanten aan deel namen. Onder bezielende leiding van Rob Balfoort en Dennis Smits werden de diverse muziek nummers ingestudeerd. Aan het eind van de middag werden deze stukken ten uitvoer gebracht aan het publiek wat de moeite had genomen om naar dit gratis concert te komen luisteren.
Al met al kan Celebration terugzien op een geslaagd weekend met muziek en twirlactiviteiten.
Interesse in de vereniging, neem dan contact op met de voorzitter te bereiken via e-mail: zoutewelle.w@zonnet.nl.
 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.