Geachte inwoners van Zwijndrecht Oproep Gemeente Zwijndrecht

06 oktober 2015
Geachte inwoners van Zwijndrecht Oproep Gemeente Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT -  Inwoners willen meer ruimte en invloed hebben op hun leefomgeving. Hoe wilt u samenwerken?

Wat kunt en wilt u als inwoner zelf doen? Wat kunnen we samen bedenken en doen? Wat verwacht u van de gemeente Zwijndrecht om uw ideeën mogelijk te maken? Wij zijn benieuwd naar uw mening over samenwerken met de gemeente. Daarom nodigt de gemeente u van harte uit voor een inwonersavond op woensdag 28 oktober..

Ideeën Wij gaan graag met u in gesprek over initiatieven/ideeën voor uw wijk, over veranderingen in jeugdhulp en over leefbaarheid & veiligheid in uw buurt. Daarbij kunt u uw mening niet alleen met ons, maar ook met uw mede-inwoners delen.

Informatie en ontmoeting In de hal zijn er kramen van de gemeente Zwijndrecht (organisatie en gemeenteraad) met informatie en gelegenheid tot ontmoeting. Ook zijn wijkplatforms en dorpsraad aanwezig, bestaande uit actieve inwoners die projecten en activiteiten in hun wijk in gang zetten.

Zij gaan graag met u in gesprek over initiatieven in uw wijk of dorp. Tenslotte kunt u kennismaken met de Vivera wijkteams. Wat doen deze teams precies en wat kunnen zij voor u betekenen op het gebied van zorg, hulp en leven.

Gemeenteraad, burgemeester en wethouders en medewerkers van Zwijndrecht begroet u graag op woensdag 28 oktober 2015 tussen 19.00 en 22.00 uur in het gemeentehuis, Raadhuisplein 3.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.