Jonge pizzakoerier beroofd op de Burgemeester Jansenlaan

12 oktober 2015 door Hennie van der Zouw
Jonge pizzakoerier beroofd op de Burgemeester Jansenlaan

ZWIJNDRECHT - Een 15-jarige jongen werd zaterdagavond rond 18:45 tijdens zijn werk als pizzakoerier beroofd van zijn werkportemonnee.

Op de Burgemeester Jansenlaan, vlakbij de pizzeria waar de jongen werkt, versperde een groep van zo’n vijf jongeren de pizzakoerier de doorgang. De jongen werd bedreigd en mishandeld en gedwongen om geld af te geven.

Na de beroving rennen de straatrovers, allen jongemannen met een donkergetint uiterlijk en rond de 16 jaar oud, weg in de richting van de Zwanendrift. De gealarmeerde politie zoekt in de omgeving naar de straatrovers maar treft hen helaas niet aan. Daarom komt de politie graag in contact met mensen die zaterdag vroeg in de avond iets gezien hebben vlak voor, tijdens of na de beroving. Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.