Breng je stem uit voor: '50 Natuurdingen doen in het groen'

14 oktober 2015 door Hennie van der Zouw
Breng je stem uit voor: '50 Natuurdingen doen in het groen'

ZWIJNDRECHT - Wie wordt de provinciale trofeewinnaar van de Kern met Pit Editie van 2015? In juli 2014 vierde de Vereniging Arboretum Munnike Park samen met de SN&L-ZW hun 25 jarig bestaan. Ter gelegenheid daarvan, werd door de WG Jeugdactiviteiten hun project ’50 natuurdingen doen in het groen’ georganiseerd. Heel wat kinderen hebben er aan meegedaan; we vinden dan ook dat het een succes is geweest. De moeite meer dan waard. De kers op de taart is dan de eerste plaats op de ranglijst van Kern met Pit. En u kunt daar mede voor zorgen. Hoe?

Tot en met 30 november 2015 kun je stemmen op de deelnemers van Kern met Pit. Stemmen kan op www.kernmetpit.nl. Op de website vind je een overzicht van alle 128 deelnemende projecten. Al deze projecten hebben een jaar lang gewerkt om hun idee te realiseren! Zoek ons project en ondersteun dit project met jouw stem.

Kern met Pit, wat is dat ook al weer?
Kern met Pit is een jaarlijkse wedstrijd, georganiseerd door Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij (KNHM). Via de wedstrijd dagen ze burgers uit om hun idee voor de leefomgeving binnen een jaar te realiseren. De beste ideeën mogen deelnemen aan de wedstrijd. Ben je eenmaal binnen, dan opent dat deuren. Gedurende het uitvoeringsjaar staat de organisatie voor je klaar met tips en met contacten in ons netwerk. Lukt het je om je project binnen een jaar af te ronden dan ontvang je duizend euro. Daarnaast wint per provincie één bewonersgroep de trofee en een extra prijs van vijftienhonderd euro. De winnaar van deze trofee wordt voor ¼ bepaald door een vakjury, ¼ door de deelnemers zelf, ¼ door de adviseurs van de projecten en ¼ door het Nederlands publiek.

Ga dus snel naar www.kernmetpit.nl
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.