Burgemeester reikt heugel uit aan Piet de Rijke

15 oktober 2015 door Hennie van der Zouw
Burgemeester reikt heugel uit aan Piet de Rijke

ZWIJNDRECHT - Zaterdag 10 oktober jongstleden heeft burgemeester Dominic Schrijer de Zwijndrechtse erepenning 'De Heugel' uitgereikt aan de heer Piet de Rijke. De heer de Rijke kwam nietsvermoedend naar de Nederburgh voor de wekelijkse biljartwedstrijd van de SWOZ. Na de wedstrijd werd hij zeer verrast door de komst van de burgemeester en de familie van de Rijke.

De gemeentelijke onderscheiding is hem verstrekt vanwege zijn bijzondere inzet voor de Zwijndrechtse samenleving. De heer de Rijke heeft de basis gelegd voor tal van activiteiten voor o.a. de Zwijndrechtse Vrijwillige (Jeugd) Brandweer, het organiseren van optochten met het doel tot inzameling van geld en vooral het geven van een onvergetelijke dag voor ernstig zieke kinderen en het vervullen van diverse functies bij biljartclubs en biljartevenementen.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.