Andere plek voor vluchtelingen in Zwijndrecht

15 oktober 2015 door Hennie van der Zouw
Andere plek voor vluchtelingen in Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT - De vluchtelingen in Zwijndrecht krijgen onderdak in de Hobbemastraat. De gemeente heeft hiertoe in samenwerking met Woonkracht10 besloten, toen bleek dat het benodigde aantal woningen aan Bouquet niet tijdig op te leveren is. De omwonenden van beide locaties worden hierover per brief geïnformeerd.
 
Afgelopen zaterdag kreeg de gemeente Zwijndrecht het verzoek om onderdak te bieden aan een deel van de 100 vluchtelingen dat in 72-uurs opvang verblijft in Dordrecht. De gemeente Zwijndrecht werkt hieraan mee via kleinschalige opvang.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.